Неблагодарният син, който все още очаква пари от родителите си

...
Неблагодарният син, който все още очаква пари от родителите си
Коментари Харесай

Неблагодарният син

Неблагодарният наследник, който към момента чака пари от родителите си

Какво да направя, когато синът и снахата непрекъснато желаят пари и предизвикат кавги, в случай че им бъде отказано?

Със брачна половинка ми дълго време не можехме да имаме дете. В продължение на пет години ходихме по лекари, съвсем бяхме изгубили всякаква вяра.

В последна сметка, въпреки всичко, съумях да забременея и това беше същинско знамение за нас! Така че доста го обичаме. Затова, ние с татко му постоянно се опитвахме да изпълняваме всевъзможни негови капризи.

Неблагодарният наследник
Когато той порасна и реши да не учи в университет, а да отвори личен бизнес, аз и брачният партньор ми го подкрепихме. Той е мъдро момче, по тази причина откровено вярвахме, че ще успее. Дори, откакто, първите два опита се провалиха, ние му дадохме пари няколко пъти за нов старт.

Няколко години по-късно стана ясно, че стартирането на личен бизнес е неуспех. Затова, започнах да загатвам на сина си, че е време да намерения за по-практичен метод за печелене на пари. В отговор той не направи нищо друго, с изключение на да упрекна татко си и мен в лакомия и че не го поддържаме. В последна сметка той си откри работа като барман в някакво подозрително заведение и към момента продължава да взема пари от нас.

Преди година синът ми се ожени за същото безработно и безочливо момиче. Сега и двамата лежат на плещите ни. Снахата също се пробва да диктува личните си правила в къщата ми.

Наскоро, обявиха, че желаят да имат дете, тъй че ще би трябвало да продам лятната вила и да им дам пари, с цел да осигуря на внука си всичко належащо. Казах им, че това към този момент е прекомерно.

Вижте още: Пръчици от сирене

Децата взеха решение да ми разгласят стачка. Говорят със брачна половинка ми, тъй като той дава отговор за фамилния бюджет.

Няма да продавам вилата, несъмнено. Имам доста щастливи мемоари, свързани с нея.

Но не желая да съм в спор със сина си. Той е единственото ми дете.

Все още не знам по какъв начин да постъпя и да задоволя ли капризите му и този път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР