Небесните капризи нямат край. След ретроградния Меркурий идва ретрограден Юпитер.

...
Небесните капризи нямат край. След ретроградния Меркурий идва ретрограден Юпитер.
Коментари Харесай

Сега пък и ретрограден Юпитер. Какво да правим?

Небесните прищявки нямат край. След ретроградния Меркурий идва назадничав Юпитер. Периодът му стартира на 20 юни и ще продължи чак до 17 октомври.

Този път ретроградният Юпитер се придвижва през знаците Риби и Водолей, връщайки ни към уроците, които сме научили напролет.

Юпитер нормално е благосклонна планета, а когато е ретроградна, с изключение на благоприятни условия за напредък ще ни даде късмет да преодолеем неприятен табиет, отрицателното си държание, да поемем надзор и да се оправим със зависимостите си.

Разберете по какъв начин би трябвало да се пренастроите, с цел да преминете към вашата най-хубава фаза от живота. Защото ретроградният Юпитер ни приканва да размислим върху областите от нашия живот, където се случва значимо развиване, с цел да можем да оценим значимостта на прекарванията.

Когато Юпитер е назадничав ние подлагаме на инспекция нашия житейски път и вярата която носим в сърцето си. Акцентът тук е към вътрешното израстване. Период на свързване с духовните ни полезности, от което разбираме какво ни е належащо, с цел да бъдем сполучливи. Преоценка и размисли за морала, личните истини и възгледи.

Ретроградният Юпитер е подобаващ за възобновяване на права върху благосъстоятелност или препродажба на огромни недвижими обекти.

Периодът на назадничав Юпитер чудесно подхожда за начало на филантропични, просветителни и културни планове, за събиране на средства за щедрост.

В персонален проект времето е уместно довеждане докрай на прекратено обучение, начало на пътешестване, което сте отсрочили и пътуване с духовни, просветителни или културни цели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР