Небесата определят за всеки от нас ангел-пазител, който ни закриля

...
Небесата определят за всеки от нас ангел-пазител, който ни закриля
Коментари Харесай

Уникален ангелски хороскоп за октомври

Небесата дефинират за всеки от нас ангел-пазител, който ни закриля и поддържа във всяка обстановка. Прочетете деликатно какво ви споделя вашият ангел пазител за октомври!

Овен
Вие сте на прав път, само че сте попаднали на значим кръстопът. Обърнете внимание на вашите повтарящи се мисли и усеща, знаци, сънища или звуци към вас. Това са любящи послания от вашия ангел-пазител, които ви предизвиква да се измененията и да предприемете дейности. Вашият ангел-пазител се грижи да се чувствате в сигурност, до момента в който следвате божествените упътвания.

Телец
Доверете се малко повече на вътрешния си глас, на своя вътрешен Учител. Имате всички нужни познания, с цел да сте на верния път. Доверете се на интуицията си, тъй като вашият ангел страж ще ви води по пътя ви. Ако някой ви се усмихва, в реда на нещата е да отвърнете. Не пестете благи думи и добрина.



Близнаци
Сърцето е източник на мощ. Ако действате от сърце с цялостно доверие в отбраната на небесата, към този момент не би трябвало да се страхувате от нищо и никого. Страхът стопира в сърцето ви и вие действате в естетика със себе си, божествената мощ и природата. Получавате голям подтик на вашите каузи. Не подценявайте грижата за себе си.

Рак
Според небесата в последно време сте чувствате доста уязвими, което ви е предиздвикало да се свиете в черупката си като охлюв. Сега вашият ангел-пазител ви споделя, че е време да отворите душата си за любовта и светлината! Не крийте повече възприятията си. Цялата обич, която идва от вас, ще бъде реципрочна. Искате ли да извършите дома си по-приветлив: ето вашия късмет! Довършете стартирания ремонт или ушийте нови декоративни възглавници или завеси, а може би да си вземете аквариум. По този метод изпълвате къщата си с живот и хубост по едно и също време.

Лъв
Вашият ангел страж в този момент ще ви покаже по какъв начин можете да употребявате силата си в интерес на себе си и на другите, като по този метод укрепвате вашите взаимоотношения, самочувствие и религия във вашата задача. Добавете цвят към връзката си! И двамата бихте могли да се отпуснете малко, тъй че за какво не отидете дружно на място, на което в никакъв случай не сте били. Бъдете гъвкави с концепциите си!

Дева
Вашият живот в този момент радикално се трансформира. Можете да отхвърлите остарялото задължение и най-сетне да изпитате свободата. Това е свободата на една душа, която е удовлетворена от живота и опциите, които животът ѝ предлага. С помощта на вашия ангел-пазител можете да се освободите от страховете си и да позволите смяна в живота си. Ако сте необвързани, би трябвало да си дадете късмет за обич. Проявили сте равнодушие към избран човек. По този метод обаче вие се затваряте за опцията да се случи нещо сред вас.



Везни
Точно в този момент преживявате интервала, в който старите привички и вярвания, които до момента са обгръщали същинското ви аз като черупка, стартират да се „ пропукват “. Вашият ангел-пазител ви дава убеденост: към този момент виждате светлината в края на тунела. Скоро ще преодолеете тази фаза на филтриране и хармонията ще се върне в живота ви.

Скорпион
Вашият ангел-пазител ви поучава да пуснете своята креативност, креативната мощ, която живее във вас. Освободете любопитното дете в себе си, което се протяга към звездите. Рисувайте, в случай че желаете да рисувате и да не ви пука, в случай че ви кажат, че нямате задоволително гений. Пуснете музика, в случай че мелодиите живеят във вас, лекувайте с любовта си, споделяйте мислите и мотивацията си с другите.



Стрелец
В резултат на напъните ви досега нещата вървят нагоре. Пред вас пораждат нови благоприятни условия, а силата на позитивното развиване се излъчва от цялото ви създание. Вашият ангел страж ви оказва помощ да се наслаждавате на сегашното и на всеки стадий от вашето развиване. Вярвайте, че всеки миг е идеален самичък по себе си.

Козирог
Вие в действителност можете да бъдете в стихията си и да се разгърнете, когато почувствате, че атмосферата, която ви заобикаля, е другарска. Колкото повече получавате, толкоз повече можете да дадете на другите. Ако позволите на вашия ангел-пазител да ви даде, той ще ви даде всички принадлежности, от които се нуждаете, с цел да постигнете задачите си. И вие можете да помогнете на другите, тъй като ще имате от какво да черпите сили.



Водолей
Сега би трябвало да се отървете от отрицателните си усеща. Спрете да потискате това, което не желаете да чувствате! Поставили сте прекомерно мощни граници в визията си за света. Ето за какво можете да чуете единствено това, което желаете да чуете. Но има по-меки, по-нежни звуци, на които също би трябвало да обърнете внимание. Отворете сърцето си!

Риби
Според вашия ангел-пазител в този момент би трябвало да намерите отговор на въпроса в кои области от живота си сте дали власт на другите и сте им разрешили да се възползват по един или различен метод да лимитират вашата независимост. Трябва да разпознаете в кои области на живота сте се отдалечили от себе си и от галактическото единение. Сега имате опция да се върнете към същинската си същина!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР