Неадекватен мъж застраши живота си и този на водачите, хвърляйки

...
Неадекватен мъж застраши живота си и този на водачите, хвърляйки
Коментари Харесай

Неадекватен мъж се хвърля пред коли в центъра на Пловдив

Неадекватен мъж заплаши живота си и този на водачите, хвърляйки се пред колите на бул. „ 6 септември”, заяви TrafficNews.

Около обяд младежът сред 20 и 25 години буйствал и се държал несъответстващо пред Областна администрация. Той използвал доста алкохол и се впуснал на пътното платно, скачайки пред колите.

Притеснени минувачи алармирали до Бърза помощ за мъжа. На място обаче екипът от лекарите се сблъскал с обиди и вилнеене. Пловдивчанинът отказвал да бъде прегледан и траял да се държи несъответстващо. Псувал и се нахвърлял към минувачи.

Това наложило да бъде потърсена помощ от полицията. На място униформените съумели да отстранен мъжа от пътя. Мъжът се разбунтувал, почнал да ляга по земята.

Оказало се, че пловдивчанинът е добре прочут на органите на реда. Спрямо него са били подавани голям брой сигнали, още веднъж за несъответстващото му държание и закани към водачи.

Той отказвал да се качи в колата за спешна помощ, продължавайки да се търкаля по земята. Това наложило трима униформени да го успокоят и да го качат в патрулката. Полицейската кола и колата за спешна помощ потеглили към Центъра за психологична помощ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР