Не знам новото правителство какво ще прави, но ние сме

...
Не знам новото правителство какво ще прави, но ние сме
Коментари Харесай

Борисов: До края на май сме готови да въведем еврото

„ Не знам новото държавно управление какво ще прави, само че ние сме подготвени към края на месеца дружно с Хърватия да влезем и да преминем в евро. “ Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов по време на заключителното си слово на Националното заседание на ГЕРБ.

„ Влизането в най-бялата институцията - чакалнята на Еврозоната и невъзможността българските банки да банкрутират, да са вързани в общата скица на ЕЦБ. Ще бъде огромна неточност, в случай че идващото държавно управление понижи темпа “, уточни Борисов.

„ Никой не ни попита от кое място намирате парите, по какъв начин се справяте, възмути се Борисов и даде за образец, че медиците не престават да получават средствата от 1 000 лева за това, че са на първа линия.

За метрото, за зали и такива работи не им е забавно. Ние направихме крачка напред с Мирослав Боршош, удовлетворен е Борисов и настоя да види столицата цифрова. След 4 години още веднъж ни оставиха първа политическа мощ и след цялостен мандат, е нереално за мен “, посочи Борисов, съгласно който хората правят оценка направеното от ГЕРБ.

„ Хората желаят в този момент от нас да надградим, “ акцентира Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР