Не знам как сте, български мъже, но тази Олимпиада показа,

...
Не знам как сте, български мъже, но тази Олимпиада показа,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Олимпиадата показа: Трябва да отстъпим място на жените и в управлението

" Не знам по какъв начин сте, български мъже, само че тази Олимпиада сподели, че дамите ни превъзхождат по доста, доста линии. Отдаденост, дух, професионализъм, безстрашие, фантазии, борбеност - описът е дълъг.

Крайно време е да признаем, че в случай че те печелят самопризнание в света, би трябвало да го получат и у нас и би трябвало да им отстъпим място в ръководството на страната ", във Facebook.
 Златни български девойки: Трето злато за България от Токио! Златни български девойки: Трето злато за България от Токио!
Ансамбълът на България по художествена гимнастика завоюва трети златен орден за страната ни от Олимпийските игри в Токио!  Отбо...

" Слабият " пол ни отсрами в Токио и сподели водачество и шампионски дух, там където политическите ни водачи се провалиха. От " мощния " пол единствено един някогашен министър пое отговорността за триумфа.

Гротеска, нали!?

Отвъд законното патриотично възприятие, на което всички имаме право, тъй като то сплотява и издига нацията, пък и всеки има потребност от благополучие, практичният извод е - би трябвало да дадем най-малко еднакъв късмет на девойките да водят с образеца си, тъй като банките в Парламента са заети с доста самовлюбени мачовци, които не могат да свършат работа за пет пари.

Не съм последовател на квотите, тъй като раждат изкуствени привилегии, само че най-малко би трябвало да имам наложителен най-малко от 40 % в Народно заседание, държавно управление, Висш съдебен съвет.
 Да, да, да! Стойка Кръстева донесе второ злато на България! Да, да, да! Стойка Кръстева донесе второ злато на България!
България има своя втори олимпийски златен орден от Игрите в Токио! В категория до 51 кг боксьорката Стойка Кръстева надигра безусловно к...

Знам, че множеството от дамите ще предпочетат не постове, а прегръдка, внимание, обич, само че от позиция на националния интерес, премахването на бариерите пред равното посланичество на дамите е наложително изискване за напредъка ни.

Да благодарим на девойките за стореното на тази Олимпиада. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР