Не знам как ще оцелея!“ Това казал Динко на свои

...
Не знам как ще оцелея!“ Това казал Динко на свои
Коментари Харесай

Ексклузивно! Румен Радев е помогнал на Динко от Ямбол. Всички се молят да се възстанови

„ Не знам по какъв начин ще оцелея! “ Това споделил Динко на свои непосредствен другар. Ловеца на бежанци губил доста кръв. Всичко го боляло, разкриват другари на Динко.

Ловеца на бежанци се намира в „ Пирогов “, където се възвръща от тежък случай. Преди дни светилото в ортопедичната травматология проф. доктор Диян Енчев оперира по неотложност Динко.

По информация на вестника най-хубавите лекари от болница обгрижват Ловеца на бежанци. Сред тях бил и един от шефовете на лечебното заведение.

Бившият брат се размина от косъм от гибелта. Докато изважда обърната цистерна край Девня, тежката техника се стоварва върху ямболията. Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и други пострадвания. Вече му е направена една интервенция. Предстоят му още няколко, както и дълъг курс на рехабилитация.

Въпреки тежкото си положение лекарите били оптимисти за възобновяване на ямболията. Освен светилото проф. Енчев за Динко се грижил и негов доста добър другар – лекар Митко Тодоров. Лекарят и ямболският предприемач били съученици.

„ Ще се оправи! “, споделили на Ловеца на бежанци медиците. Приятели на предприемача са безапелационни, че той е мъжко момче и ще превъзмогне всяка болежка.

„ Ако беше някой различен, нямаше да издържи. Но Динко е войник! И за злощастие на неговите врагове, които му желаят най-лошото, скоро той още веднъж ще стъпи на крайници “, споделят близки на Динко.

„ България Днес “ научи, че президентът на България Румен Радев е оказал помощ доста на Ловеца на бежанци. С какво, никой от околните на Динко не споделя. Но предприемачът бил безпределно признателен на президента за помощта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР