Не вярвам убийството да бъде разкрито. Подобен тип престъпления обикновено

...
Не вярвам убийството да бъде разкрито. Подобен тип престъпления обикновено
Коментари Харесай

Престъпления като убийството на Петър Христов обикновено остават неразкрити

" Не имам вяра убийството да бъде разкрито. Подобен вид закононарушения нормално остават неразкрити. " Това съобщи в ефира на bTV някогашният началник на Националната разследваща работа (НРС) Димо Гяуров, по отношение на убийството на предприемача Петър Христов.

Не председателството на Европейски Съюз е предизвикало убийството на Христов, счита Гяуров. Той не има вяра убийството на предприемача да е обвързвано с европредседателството ни. Не вижда и връзка сред покушението и властта. Според него претекст за закононарушението е предизвикано от бизнес ползи, конфликт на ползи, от предпочитание за възмездие, зави Гяуров.

На в ъпрос намира ли за допустимо убийството на Христов да е поръчано от пандиза, Гяуров изясни, че не е изключено, само че е малко евентуално това да е повода. Той посочи опасенията си, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи са демотивирани. Никой не вярвал в упоритостта на служителите на реда да работят.

Той разяснява и шесторното ликвидиране в Нови Искър. " Така и не стана ясно по какъв начин се обясни, че Росен Ангелов е желал дамата да взе участие в обирите, които е замислял ", сподели той. Припомняме на последния брифинг от прокуратурата оповестиха, че Кети Кюгова е почиствала домове на богати софянци, а Росен АНгелов е желал кодовете за алармите, с цел да ги ограби.

 Нови Искър - едно оръжие, един причинител, отсече следствието
Нови Искър - едно оръжие, един причинител, отсече следствието

Сарафов: В нас не буди подозрение кой е причинителят

За килъра Росен Ангелов Гяуров сподели: " Няма да се изненадам, в случай че не е самичък - в случай че има съизвършител ".

Проблемът по думите на Гяуров е, че Ангелов е открит в дома, в който преди девет години е осъществено блудството. Това значи, че той нито се е крил, нито е бил издирван.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР