Не вярвам на твърдението на министър-председателя, защото той изрече няколко

...
Не вярвам на твърдението на министър-председателя, защото той изрече няколко
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Управляващите се съгласиха на всякакви глупотевини, за да влезем в Шенген

" Не имам вяра на изказванието на министър-председателя, тъй като той изрече няколко откровени неистини - че това е огромен триумф. Това не е триумф, ние не влязохме в Шенген.Най-важното да бъдеш в Шенгенското пространство е да бъдеш там по суша. Когато на българските превозвачи се отхвърля този достъп, това се прави по стопански аргументи, с цел да губят те пари и да се реалокират да работят на Запад. Космически сме в Шенген, ние сме в галактическия Шенген ", сподели евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазк в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му България ще продължи да губи бизнес, капитали и хора.

" Когато увеличите контрола по границата сред България и Румъния, забавяте транспорта, забавяте компаниите. И това, че споделят, че туристите могат да се движат с 5 минути по-малко на едната опашка, значи, че камионите ще чакат с дни. Това значи, че в допълнение ни стопират. Всичките розови алабализми на ръководещите, че това е величествен триумф - от една страна тези хора не знаят какво приказват, а въпреки това ги е позор да си кажат, че нищо не са постигнали. Това е измиване на ръцете ", настоя Джамбазки.

Според него всяка стока, която идва от Австрия, би трябвало да бъде подложена на доста мощен надзор.

" На вход в България, на излаз от България, на вход в Румъния, на излаз от Румъния. Тези хора желаят надзор, значи нещата би трябвало да се управляват. Интересно е стоките, които излизат от Австрия и отиват към Азия, дали инцидентно не стигат до Русия през Турция? Нали са евроатлантици, нали се бият с неприятните врагове? Една такава инспекция ще ви покаже много изненадващи резултати на този реекспорт ", счита Джамбазки.

Евродепутатът е на мнение, че ръководещите са се съгласили на всевъзможни " глупотевини ", с цел да влезем в Шенген.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР