Не всяко растение може да расте добре в условията на

...
Не всяко растение може да расте добре в условията на
Коментари Харесай

Ето как вашето растение да расте по-бързо само с 1 съставка!

Не всяко растение може да пораства добре в изискванията на жилището. Атмосферата на жилището не постоянно е толкоз добра за цветята, колкото бихме желали. За благополучие, има един ефикасен метод да извършите цветята да порастват по-бързо и да бъдат по-буйни. За да извършите това, поставете съставката на дъното на саксията, която ще обсъдим по-късно.

Коя е съставката?

Тук е нашата загадка съставна част. Нашата “тайна ” съставна част не е нищо повече от елементарна бананова кора. Оказва се, че това видимо неефикасно нещо има доста потребно приложение и би трябвало да се сложи във всяка саксия. Най-добре е да се употребява не зелената кора от младите банани, а към този момент пожълтялата и зряла. Дори е по-добре, в случай че кората към този момент е почерняла. Веднъж попаднала в саксията, банановата кора последователно ще се разложи и достави почвата с хранителни субстанции, минерали и микроелементи, нужни за растежа на всяко растение.
 Лукът ще даде богата годишна продукция с тези 4 елементарни съвета Лукът ще даде богата годишна продукция с тези 4 елементарни съвета
За да не страдате всяка година с въпроса „ за какво лукът не пониква още веднъж “, прочетете и запазете някои от моите секрети за негов...

Както знаете, бананите имат голямо количество калий. Той ще форсира растежа на домашните цветя. Разлагането на кората ще бъде задоволително дълго. Важно е също по този начин, че достъпа до банани въобще не е сложен.

Как да употребявате кората?

Първо вземете празна саксия и изсипете дренаж в него, най-хубавият метод е да употребявате експандирана глина. След това поставете пълен пласт бананова кора. Можете умерено да извършите три или даже четири пласта. Излишно количество кора просто няма. Размерът на саксията би трябвало да се вземе поради в това отношение. След това засипете с почва и полейте с вода. Остава да изчакате 1 ден, до момента в който почвата, кората и дренажа слегнат. След това можете да засадите вашето растение в саксията.

Процедурата по засаждане в саксия с бананова кора не се разграничава от засаждането в елементарна саксия. Единственото нещо, което би трябвало да имате поради е, че през първите седмици вашето растение ще се нуждае от доста влага. Въпреки това е значимо да не се прекалява, с цел да не се появи смъртоносната мухъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР