Не виждам никаква причина за конституционна криза. Има ясни разпоредби,

...
Не виждам никаква причина за конституционна криза. Има ясни разпоредби,
Коментари Харесай

Денков: Не виждам никаква причина за конституционна криза

Не виждам никаква причина за конституционна рецесия. Има ясни разпореждания, чакаме да се изпълнят. Отсега да се предпоставя, че ще има конституционна рецесия е много несериозно. В другите страни няма такава рецесия, сподели Николай Денков на излизане от президентството, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Предстои трети мандат, Радев ще реши на кого да го даде, като се върне третият мандат, по-късно ще се извършват новите разпореждания на конституцията, уточни Денков.

Не ви ли тормози, че в институции, които би трябвало да са партийно самостоятелни, има партийно подвластни лица, попита Денков. Опитахме се да наложим като промени да не стигаме до обстановка, в която сякаш самостоятелните регулатори се оказват оцветени политически, акцентира Денков.

Не е въпросът дали има или няма отговорни, въпросът е да си извървим конституционните стъпки за избори. Най-добре е изборите да са 2 в 1 с европейските, акцентира Денков.Каквото държавно управление назначи президентът, при него ще работим, разяснява още министър председателят в оставка.

Съдът е възстановил лабораторията на „ Капитан Андреево “, ето това е новата власт, добави съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР