Не сте се уплашили, а? Като гледам - никак. Вижте

...
Не сте се уплашили, а? Като гледам - никак. Вижте
Коментари Харесай

Борисов: Ако заровите дамаджана, Бойко Рашков ще я намери

Не сте се уплашили, а? Като виждам - по никакъв начин. Вижте какви акции вършат - с мирис на алкохол. Намерили дамаджани. Ама какво да откри Бойко Рашков. Той е като мечка-стръвница. Ако заровите горе една стомна, ще я откри и нея. Не желаят да имат съперници, по тази причина плашат. Така е било и преди, по този начин е и в този момент.

Това съобщи на протест в Рибарица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Това са рискови хора и като гледат цялостните ни зали в цяла България, знаят, че с тъга ще фалшифицират изборите. Това ще стане през машините, ще следят на метър и половина-два хората, с цел да ги стресират. Това е неприемливо и се скапва тайната на вота. Но това е хунтата на Радев ", означи водачът на ГЕРБ. Той означи, че към този момент хората на Радев разполагат с кода на машините и могат да си напишат, каквото желаят. " В Холандия е неразрешено, в Германия е неразрешено, единствено ние в Европа сме. Това им е единствения късмет да победят ГЕРБ. Но дали на хартия ще сме втори или пети, това няма значение - тъй като хората са с нас. Направеното е толкоз доста, че не можеш да го зачеркнеш.

Ето да видят медиите кои са тук - учители, лекари, служащи, има ли и една мутра? Очакваха да ни прегънат, само че партията ни е по-силна от всички години до момента ", означи Борисов.

Интересни са ми и проверяващите публицисти. За тях е следствие единствено за ГЕРБ, а в този момент даже не им е забавно по какъв начин шефът на Национална агенция за приходите е откраднал милиони и си е трансферирал компаниите. Дори не търсят нищо.

Имотите на Бойко Рашков за какво не ги гледат? Помните за Цветанов и Манолев какво вършиха - фотоси и дронове, а в този момент за Рашков не съществува въпрос за малките екрани по какъв начин си е купил държавен чиновник 19 парцела. Няма интерес и за фонд " Земеделие ". Първата дама на Тройната коалиция пък е проверяващ публицист единствено за другите партии, а не и за нейната. Значи не е проверяващ, а поръчков ", регистрира Борисов.

Срещу нас в този момент нямаме действителен съперник. Слави Трифонов за две акции се е посочил един път - с защити хора в Пловдив. В брошурите им няма решение по нито една значима тематика. За другите, да не приказваме. Демократична България ги вълнува единствено Христо Иванов да е основен прокурор, цялостен живот мечтае за това и в случай че стане, ще им завърши незабавно акцията. Хората желаят да са министър председатели, а той желае единствено да упреква. Видяхме каква уйдурма си направиха на Росенец с Движение за права и свободи, с Данчо Цонев си приказват в Народното събрание и си шушукат, Движение за права и свободи към този момент никой не ги закача, а Атанасов споделя, че желае поддръжката им. Ето в този момент нали са те, виждаме какво могат. Чувам, че се е върнала на Росенец защитата от НСО, само че към този момент го няма там Христо Иванов.

Държавите в Европейски Съюз си взеха парите, а ние нямаме и един лев. Интересно и владиците какво ще кажат, всяка седмица ми желаеха и давах, а кой в този момент им дава нещо?! Нищо.



Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР