Не сме водили разговори за разпределянето на 4-те министерства между

...
Не сме водили разговори за разпределянето на 4-те министерства между
Коментари Харесай

Кой ще вземе четирите министерства на ИТН?

„ Не сме водили диалози за разпределянето на 4-те министерства сред партиите, които остават във властта, защото имаме оставките на двама от министрите. Нека това да стане факт и тогава ще има съдружни диалози и ще се изяснят тези въпроси ”. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов пред Нова тв. Той отхвърли да разяснява спекулациите, че Крум Дончев от Българска социалистическа партия ще оглави Спортното министерство. „ Не са водени такива договаряния по тази причина няма по какъв начин да има спрягане на такива имена ”.

По думите му повода Има Такъв Народ да напусне властта е абсурдът с желаните 3,9 милиарда лв. за пътища от районния министър, които не му бяха отпуснати от Министерския съвет. „ Това беше мотивът за абсурда в Министерски съвет. Това са обстоятелствата. Мисля, че това е повода – с изключение на, в случай че няма някаква скрита, за която ние не знаем ”.

„ Актуализацията на бюджета е извънредно значима. Надявам се, че ще има някакъв разсъдък в Народно събрание. С депутатите на Българска социалистическа партия ще се отнесем отговорно. Ситуацията е в действителност тежка, само че се надявам че ще има някакъв разсъдък, с цел да се случат тези промени. Категорично за Българска социалистическа партия мога да заявя, че тя прави политика на ярко и не сме водили диалози с никой да се отделя от някаква партия. Депутатите са определени свободно от своите гласоподаватели, с цел да могат да решат каква позиция да заемат и коя посока да поемат в идващите месеци ”, безапелационен е той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР