Не сме изчерпали възможностите на първия мандат. Това каза в

...
Не сме изчерпали възможностите на първия мандат. Това каза в
Коментари Харесай

Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат

„ Не сме изчерпали опциите на първия мандат ”. Това сподели в „ Събуди се ” депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС и някогашен обществен министър Деница Сачева. Тя акцентира, че към момента се разискват разнообразни разновидности и благоприятни условия.

Според нея обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на страната демонстрира, че всички те се готвят за нови избори.

„ Колкото по-бързо стартираме да приказваме за политики, толкоз по-бързо ще могат и да се очертаят другите благоприятни условия за държавно управление ”, счита националният представител от ГЕРБ-СДС. Сачева очерта и в кои аспекти имат разлики с „ Продължаваме Промяната ”. По думите ѝ това са обществените финанси и методът, по който се ръководят публичните пари. „ Имаме доста неща, по които бихме могли да седнем и да приказваме, само че най-много нашият главен въпрос беше по какъв начин ще се изпълнят всички тези обещания и всички тези оферти, при опазване на 3% бюджетен недостиг, което е и една от тези 16 точки ”, сподели още някогашният обществен министър.

Според Деница Сачева е явно, че могат да се водят рационални диалози по тематиката за бюджета, само че те са извънредно сложни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР