Не сме имали такава кампания. Това се обуславя от изключително

...
Не сме имали такава кампания. Това се обуславя от изключително
Коментари Харесай

Д-р Койчев:ГЕРБ/СДС ще има отчетлива преднина от над 5%

Не сме имали такава акция. Това се обуславя от извънредно тежката пандемия, която не си отива. Надеждата е, че с придвижване на имунизационния развой и създаване на групов имунитет евентуално към края на годината ще можем да отчетем по-положителен тренд. Има натурален боязън у хората, има и огромно схващане у огромна част от политиците. Но това е и неповторимо като опит, т.к. акцията се придвижи в обществените мрежи, в стеснен кръг от хора. С възхода на цифровите медии по този начин или другояче виждаме, че и по света е по този начин, не че са изчезнали огромните мероприятия, които зареждат твърдите ядра на партиите, само че това придобива по-малко значение. Все по-важни са обстоятелствата и какво си приключил. Това съобщи в студиото на ФАКТИ доктор Антон Койчев от коалиция ГЕРБ/СДС.

" ГЕРБ/СДС ще има отчетлива преднина от над 5% или повече пред втората политическа мощ, която по всичко проличава ще бъде Българска социалистическа партия. Това е поради резултатите, които са реализирани. Трябва да е ясно, че България в никакъв случай не е била в по-добра икономическа обстановка и българското общество в никакъв случай не е било по-богато, колкото и това да звучи на някои еретично. Самите обстоятелства и статистика го демонстрират. Да не бъда разбиран неправилно, че всичко е идеално, има какво да се желае и има неточности за поправяне, било кадрови, било по отношение на тактика или тактичност на осъществяване на избрани политики ", разяснява той.

" Решението на премиера да се приключи към този момент имунизацията с имунизацията на " Астра Зенека " е вярно от позиция на това, че хората би трябвало да бъдат спокойни. Възникнаха подозрения и разнообразни изявления и с цел да не се насажда суматоха това е вярно политическо решение, въпреки и тежко. А то в действителност е такова, т.к. това може да забави хода на имунизацията. Вече имунизираните с " Астра Зенека " също нямат учредения за безпокойствие, т. к. докладваните случаи са непосредствена ваксинална реакция, самата компания е поела огромни отговорности за сходен вид реакции. Но ние още не можем да кажем каква е повода - може да са съпътстващи болести, дано доколкото е допустимо да не се поддаваме на суматоха. Скоро ще излязат формалните отчети.

Правилна мярка беше и прекратяването на плановия банкет, той не визира интервенциите на онкологично заболели, те не търпят отлагания и при особено основана организация - на незабавно болните. Отговорност на политиците е да основат правила и те да се съблюдават в пандемия, а персонална отговорност на всеки е да ги съблюдава. Голяма част от сънародниците ни са склонни да нарушават разпоредбите, имаше събирания, на някои продължава да им се коства, че са безсмъртни. Като доктор ви споделям - и най-силният може да е доста уязвим, не трябва да бягаме от персоналната отговорност ", сподели той.

Целия диалог с доктор Антон Койчев гледайте във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР