Не сме фенове на крайните диети и режими, които ни

...
Не сме фенове на крайните диети и режими, които ни
Коментари Харесай

5 свежи рецепти за перфектната салата

Не сме почитатели на крайните диети и режими, които ни лимитират до степен, в която намразваме всяка храна, а в противен случай, желаеме да се храним с качествени и домашно приготвени ястия. Ето за какво взехме решение да ви покажем няколко свежи предписания за, които са освен апетитни и лесни за подготвяне, само че също по този начин имат доста изгоди за тялото ни. От по-класически оферти до салати с плодове, пиле или сьомга, рецептите, които следват, са повече от съвършени за топлото време и несъмнено си заслужава да ги пробвате вкъщи.

 Търси се нов шеф на Българска национална телевизия 5 май 2022 | Започна процедурата за избор на нов общоприет шеф на Българска национална телевизия. Мандатът на сегашния началник Емил Кошлуков изтича...
Салата с пушена сьомга, тиквички и рукола



Необходимите артикули:

400 г пушена (наряза на тънки ленти)
3 ч.ч. рукола
3 ч.ч. бейби спанак
250 г чери домати
2 дребни тиквички
2 с.л. бял сусам
2 с.л. черен сусам

Разрежете тиквички по дължина. След това ги нарежете на полукръгчета. Пуснете ги във вряла вода за 30 секунди, а като ги извадите ги сложете в купа с леденостудена вода. Отцедете ги и ги оставете настрани. Измийте останалите зеленчуци и нарежете чери доматите. Сложете всички артикули в огромна купа и овкусете салатата със сол, зехтин и винен оцет. Поръсете с двата типа преди да сервирате.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР