Не сме безсилни и правим всякакви опити да променим нещо.

...
Не сме безсилни и правим всякакви опити да променим нещо.
Коментари Харесай

Вигенин: Такова управление гражданите скоро ще отхвърлят, защото то не дава перспектива

„ Не сме безсилни и вършим всевъзможни опити да променим нещо. Но по този начин ни подредиха гласоподавателите – в случай че бяхме повече в Народното събрание, нещата щяха да са разнообразни. Сглобката много скърца, на моменти се разглобява, след това се сглобява и такова ръководство българските жители скоро ще отхвърлят изрично, тъй като то не дава вероятност за страната “, това разяснява пред  Българска национална телевизия  Кристиан Вигенин, зам.-председател на Народно събрание, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “.

Този модел на отношение, който виждаме в така наречен сглобка, неизбежно се придвижва като модел на държание за всичко, сподели Вигенин.

„ Когато редовно се нарушават Конституцията, законите, личния си устав, това е сигнал към всички останали. И към органите на локално самоуправление, към самите жители. Как ще изискваш хората да съблюдават закона, откакто ръководителя на Народно събрание персонално и неговите заместници от сглобката нарушават всекидневно правилника “, сподели той.

На цялата тази подлост, на която бяхме очевидци през вчерашния ден, се опитахме да зададем някакъв положителен звук, който е бил свестен, разяснява Вигенин напрежението в Народното събрание.

„ Ние като партия се усещаме доста неловко да участваме във всичко това. Защо трябваше да се стига до това? Мисля, че имаше много по-интелигентни способи да се реши този въпрос. Както за доста други неща, взеха решение да го вършат силово. Виждате кой е основният участник, той задава тона, само че очевидно по този начин ще би трябвало да действаме “, сподели той.

Според него, на фона на цялата бъркотия, явно сигналът е бил да се претупат така наречен дребни бюджети. Той изрази мнение, че сякаш трябваше да се блокира работата на Народното събрание, само че някак си той продължаваше да работи, въпреки и по един много анормален метод.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР