Не се справяте добре със загубата на нещо важно в

...
Не се справяте добре със загубата на нещо важно в
Коментари Харесай

Февруарски тароскоп за зодия Овен

Не се справяте добре със загубата на нещо значимо в живота си. Чувствате се тъжни и самотни. Отказвате да приемете, че някои страници са от дълго време затворени. Изстрадали сте доста през годините. Тези страсти и паники от предишното замъгляват преценката ви в сегашното. 

Влияете се прекомерно доста от непознатата рецензия, студено отношение към вас и неоправдателни погледи. Постарайте се да не оставите тези неща да ви наранят дотам, че да станете зли и отмъстителни.
Овни, не се претоварвайте

В работен проект сте отхапали по-голям залък, в сравнение с можете да преглътнете. Нагърбили сте се с доста задания и това ви носи напрежение и стрес. Това може да докара до бодърствуване и главоболие. Така сте се натоварили, че стартирате нови неща, не ги довършвате и най-после просто забравяте за тях. Отлагате значими планове във времето и не можете да се концентрирате. Изнервената конюнктура може да докара до груби връзки с близките.  

Въпреки всичко това сте горди от постигнатото на работното място до момента. Внимавайте единствено тази горделивост да не прерасне в блаженство и надменност. 

Излезте от зоната си на комфорт в търсене на нови хоризонти! Това ще ви донесе ентусиазъм и хъс. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР