Не само пазаруването на депутати е факт, факт е и

...
Не само пазаруването на депутати е факт, факт е и
Коментари Харесай

Мощна атака! Заканата на депутат от Възраждане

Не единствено извършването на покупки на депутати е реалност, факт е и че в ръководещите партии имаше хора, които нямаше да гласоподават проектокабинета на Асен Василев. Аз персонално съм чувал, че най-малко четирима от Българска социалистическа партия нямаше да поддържат този план за държавно управление. Това съобщи в студиото на “Денят стартира с Георги Любенов ” депутатът от ПГ на " Възраждане " Цончо Ганев - заместник-председател на Народното събрание.

“Причините това нещо да не се случи са доста. Основното е, че когато и да се разпусне този парламент, ще е късно, тъй като е парламент с 6 проевропейски, пронатовски, евроатлантически партии и само “Възраждане ” противостои на това нещо ”, сподели той.

“Истината е, че когато ние споделяме, че България не може да се разреши да е във вражеския лист на Русия, има една доста простичка причина - тя е чисто егоистична от позиция на България и на всеки един от нас - ние сме стопански подвластни поради доставките на газ, поради доставките на гориво за АЕЦ, поради доставките на частите за АЕЦ и ТЕЦ-овете. А какво ще вършим с отработеното нуклеарно гориво, в случай че Русия откаже да го приема ”, разяснява депутатът от “Възраждане ”.

“В момента “Възраждане ” има над 23% поддръжка и е първа политическа мощ. И значимото е, че когато ние стартираме да управляваме страната, първото нещо, което би трябвало да създадем, тъй като стопанската система и нашето физическо оцеляване ни задължава, е да оправим връзките с Русия ”, безапелационен беше Цончо Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР