Не само че вече можем да кажем, че официално е

...
Не само че вече можем да кажем, че официално е
Коментари Харесай

17 страхотни летни шопинг находки от първите намаления в Massimo Dutti

Не единствено че към този момент можем да кажем, че публично е лято, само че и момичешките ни сърца започнаха да пърхат, тъй като първите понижения по магазините към този момент са факт. А тези в сме сигурни, че и вие като нас, с неспокойствие сте очаквали. Точно преди да стартират летните отпуски, можем да възобновим с нещо ново и красиво дрешника си и ние към този момент знаем какво ще сложим в багажа си. Започваме с по-класически неща като бяла риза, ярък панталон и блуза на райе, които знаем, че можем елементарно да комбинираме с всичко и са облекла, които нормално носим най-често. Затова всяка инвестиция в тях е изцяло оправдана.

Но няма по какъв начин да не се изкушим с настоящите и това лято цветни ризи, нормално са в oversize контур, които могат да се носят и в града, и на плажа с обичания бански. Избрахме модел в оранжево, тъй като е един от най-модерните цветове в последно време. или пола в миди размер и в хубав пъстър принт е другото нещо, с което бихме освежили стайлинга си за идващите месеци. Но пък и дългите едноцветните рокли, които са вид „ нощница “ също няма по какъв начин да не привлекат вниманието ни, тъй като има много мотиви, на които могат да бъдат показани през идващите месеци.

При обувките залитаме повече към сандалите в неутрални тонове, които постоянно наподобяват елегантно и могат да се носят с съвсем всичко останало в летния . И приключваме с обичаните ни чанти от мрежа или рафия, които резервират водещо място измежду трендовете за поредно лято. Може би тъй като даже в града ни носят чувство за море и безвремие.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР