Не съм си търсил нови възможности за творчество в парламента.

...
Не съм си търсил нови възможности за творчество в парламента.
Коментари Харесай

Хазарта разкри кънчовците: Социолозите искат по 100 бона на процент!

„ Не съм си търсил нови благоприятни условия за творчество в Народното събрание. Някои песни се получават добре, други не толкоз. В случая тази мисля, че се получи добре и хората я харесаха. “ Това съобщи за NOVA Христо Петров от Политическа партия, прочут като Ицо Хазарта във връзка новата си ария. Той разяснява рецензиите откакто сподели, че подарява депутатската си заплата за обучение на деца в домове.

„ Това че се занимавам с тази активност от съвсем година, осмисля напълно работата ми в предходното Народно събрание. Затова се кандидатирам отново. Заплатата е нещо второстепенно. Това е по-скоро знак, който желая да дам, че не съм  отишъл поради нея и не съм се хванал с политика за това “, сподели политикът.

„ Децата в тези центрове са като всички други с голямата разлика, че при тях няма културен и обществен живот. Много малко би трябвало да се направи в тази посока, с цел да се помогне. Веднага се сещам за незабавни ремонти, които би трябвало да се създадат в кодекса, свързани с осиновяването на децата “, добави той.

„ Първоначално се бях засилил и концепцията ми бе да оказа помощ в областта на образованието. Децата ни в огромните градове, въпреки да учат ненужни от време на време неща, ще се оправят, тъй като имат нас, средата и доста благоприятни условия. Децата в тези домове и в доста малко обитаеми места няма да имат тези благоприятни условия “, сподели Ицо Хазарта.

И добави: „ Някои от тези момичета имат предпочитание да станат нарушители, фантазията на девойките им е в 7-ми клас да се оженят. Поне малко желая да трансформира ориста на някои от тях “.

На въпрос на хората не може ли това да го прави и без да е народен представител, той отвърна: „ Всеки народен представител има карта и правото да получава подпомагане от органите. Аз като Ицо Хазарта ли да ида. Реално аз, в случай че работя в подобен дом и пристигна някой с подобен прякор, ще съм много запазен. Ако отида там пък като елементарен човек, какво да му покажа. Наградата от БГ Радио ли да покажа, с цел да ме пуснат “.

„ Искам да припомня, че над месец в последното Народно събрание някогашните ми сътрудници от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане стояха в кафенето на Народно събрание, пробвайки да провалят съвещанията. Искам без да обидя никого да попитам: „ Вие това не може ли да го вършиме отвън Народното събрание? Ако ви се върви на кафе, има хубави кафета в София, Севлиево, Исперих… Може да го вършиме и без да сте депутати “, посочи той.

„ Залогът на тези избори е голям. На предишните избори ни подценяваха. Социолозите ни желаеха по 100 000 лв. рушвет на %, с цел да ни дават по-високи резултати. Опонентите мислеха, че ще се схванат с нас. Един ще го заплашиш, различен ще го подкупиш, трети ще го изнудиш. Сега схванаха, че това няма да е методът и борбата ще е канска “, сподели политикът.

„ От много години се усещам зле от това, че не мога да оказа помощ. Така се стекоха нещата, че открих метода си, който е доста по-лесен от това, което са преживявали хората преди две генерации. От един естествен човек пък се желае просто да иде да гласоподава “, посочи той.


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР