Не съм се чувала със Слави от преди изборите, от

...
Не съм се чувала със Слави от преди изборите, от
Коментари Харесай

Скандално! Ива Митева огласи публично причината, заради която напусна Слави: Точно беше проблем!

Не съм се чувала със Слави от преди изборите, от доста от дълго време. Нямало е диалози, не се знае дали те са знаели, че ще сме част от нов политически план. Това съобщи Ива Митева, която стана част от новия политически план „ Заедно “, в ефира на Нова телевизия във връзка връзките ѝ с водача на ИТН “ Слави Трифонов.
От своя страна Любомир Каримански разяснява връзките с другите съдружни сътрудници от предходното Народно събрание – Продължаваме промяната и възможни бъдещи диалози с тях. „ Не се знае дали ние сме квалифицирани като бели и черни. Те се пробваха да кажат кои са положителни и неприятни, въпреки всичко спектърът на дъгата е по-широк. От моя страна обиди в никакъв случай не е имало, квалификации “, уточни той.
Припомняме, че точно от Политическа партия се възпротивиха на предлагането на Има Такъв Народ той да стане гуверньор на Българска народна банка.
„ Аз съм разговаряла с повече сътрудници от парламентарната им група. Не можаха да съчетаят знанията с опита. Егото им бе по-голямо, това, че са приключили задгранични университети “, уточни Митева и добави: „ Достойното държание е когато се нарушава едно съглашение, то да бъде прекъснато, а не видоизменено, въпреки това трябваше да се резервира Народното събрание “, уточни още тя.
Митева още веднъж засегна раздялата със Слави.
„ Разделихме се с положително, не сме си споделили неприятна дума, само че не поддържаме контакт, не разясняваме. Не сме говорили с него за нашата групировка. Трябваше в един миг всеки да поеме по своя път. След 3 следващи Народното събрание човек би трябвало да си направи разбора и да каже дали може да продължи и накъде.
Напрежение нямаше във времето. Ние не участвахме във вземането на решенията и тъкмо това, че не бяхме чути, беше проблем “, счита Митева и разяснява, че не е желала да бъде ненавиждана, за решения, които не са нейни.
От своя страна Каримански уточни, че е признателен, че е бил чат от този екип.
„ Аз съм признателен и благодарен, че съм бил част от този екип и гледахме в една посока и сме работили по стратегиите, които бяха взаимствани от всички групи “, сподели той.
Ива Митева разяснява и песента за Лена Бориславова. Тя призна, че не е имало единодушие, само че не е имало и спор сред двете.
„ Аз считам, че се избърза за третия мандат, че това изявление на Слави, бе преждевременно. След като имаше към този момент напуснали сътрудници. може би тогава трябваше да седнем на масата и да изговорим всичко очи в очи. Може би от там потегли и моето отчаяние “, сподели Митева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР