Не съм фен на пиротехниката. Но ако ме попитате дали

...
Не съм фен на пиротехниката. Но ако ме попитате дали
Коментари Харесай

„Аз без пиратки мога, но предпочитам техния шум, пред лая на бездомните кучета“

Не съм почитател на пиротехниката. Но в случай че ме попитате дали избирам шума от пиратки на Нова година или ежедневния тормоз от джавкам на бездомните кучета, съм за първото. Пиянството и неговите резултати най-малко имат интервал на деяние. Това написа във фейсбук докторът по политически науки Мартин Табаков във връзка възбраната за заря в редица наши градове.

Още повече, че всички огромни градове в Европа имат заря по избрани мотиви, само че не ми е известно те да провеждат хор от воя на бездомни животни.

За страдание, очевидно наплашени от избрани НПО-та, общинските управляващи и основаните от тях отраслови структури в България се опасяват да вкарат ред, когато става дума за цивилизационното битие в нашите градове.

В 21-ви век моят град е пленник на звук, който подвигат безпризорни животни. Когато Екоравновесие и локалните управляващи биват сигнализирани порядъчно и регулярно, само че не подхващат ограничения, те предизвикат хората да вземат нещата в свои ръце. Да не приказваме за това, че при сходно безстопанствено отношение, наказания би трябвало да търпи властта, а не жителите.

Чакам с вяра този шеф на селищно място, който ще подари средствата, планувани в бюджета му за празненствата по Нова година, с цел да разрешаване на този кучешки проблем.

Щото аз без пиратки мога, само че с тази животинска безредица не желая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР