Не приемаме български политици да се извиняват, че някой ни

...
Не приемаме български политици да се извиняват, че някой ни
Коментари Харесай

Кандидатът на ВМРО: Изпълнителната власт да е функция на президента

Не одобряваме български политици да се извиняват, че някой ни натиска и по тази причина жертваме националните си цели. Освен това – говорихме за смяна, получавахме замяна по отношение на президентската институция и издигането ѝ на място, съответстващо на това, че президентът е директно издиган. Не одобряваме Зелената договорка, срещу сме джендър идеологията, а македонският въпрос остава наш приоритет. Това съобщи доцент Милен Михов, претендент за президент на Вътрешна македонска революционна организация. Издигаме въпроса за конституционни промени, които да трансфорат изпълнителната власт във функционалност на президентската власт. Президентската власт се избира за 5 години, няма опасност за тирания, устойчива е, може да води битката с корупцията, изясни Михов пред bTV.

Според него, поради икономическата рецесия би трябвало да има съвещателен стопански щаб и Консултативен съвет за национална сигурност. Специално по македонския въпрос Михов беше безапелационен – правото на вярна информация е преди всичко. „ Когато българите са считани за втора употреба в страната си, която се е запътила към Европейски Съюз ”, това е неверно, уточни той.

Ваксиниран съм против ковид, считам, че имунизациите избавят живот. „ Ваксините са единственото ни оръжие против пандемията, в случай че съумея в тази акция да убедя няколко души да се имунизират, ще бъда щастлив ”, заключи Михов.

Той коментира и уволнението си от Великотърновския университет. По думите му, заповедта била учредена на 4 точки, като последната била сигнал до прокуратурата поради случай с образование на италиански студенти. Питайте тях дали ме ревизира прокуратурата, не мен, сподели той. Не се усещам за нищо отговорен, акцентира Михов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР