Не правя сметки за местните избори сега! Важно е партията

...
Не правя сметки за местните избори сега! Важно е партията
Коментари Харесай

Истината от Борисов! Кой ще е кмет на Пловдив

Не върша сметки за локалните избори в този момент! Важно е партията да е направила положително за Пловдив. Това сподели някогашният министър председател и водач ан ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Пловдив по-рано през днешния ден, съобщи кореспондент на " Марица ". 

" Средствата за градежите на стадионите бяха отпуснати от нас, а сега провокират единствено митинги и неодобрение. Средства, които са в пъти повече от други. И поносим негативи единствено поради немарливо, некачествено и безотговорно строителство в Пловдив. Не желая да употребявам по-силни думи. За тоя стадион (Колежа) съм идвал 5 или 6 пъти.
-->
Преди месец и половина споделих, че Димитров към този момент няма да е кмет на Пловдив. Тогава беше по работа в Турция. После в отпуска, по-късно в болничен. Месих се за игрища, за пробив, за кръгово..

" Нека да се има поради, че Зико направи и положителни неща. Със стадионите и пробива сътвори напрежение в Пловдив. Моля към него да се показва и демонстрира нужното почитание. Ние нито сме талибани, нито болшевики. Това е резултатът от месеците негова неангажираност да се реши казуса ", акцентира Борисов. 

На въпрос дали към този момент партията има поради съответна персона, която да издигне за кмет на Пловдив на локалните избори през есента, някогашният министър председател отговори, че структурата ще си избере кмет и ще застане до него.  " Кметът е малко по-деликатна работа от другите длъжности. Трябва да е консенсусен и да работи с другите ", уточни Борисов

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР