Не особено съобразителен крадец се показа на живо пред хиляди

...
Не особено съобразителен крадец се показа на живо пред хиляди
Коментари Харесай

Джебчия открадна телефон, но допусна абсурдна грешка

Не изключително предвидлив апаш се появи онлайн пред хиляди фенове в обществените мрежи по време на закононарушението си, което докара до незабавното му арестуване. Глупавият джебчия открадна телефона на египетски публицист, написа actualno.com.

Журналистът Махмуд Рагеб от вестник „ Ал Юм ал-Сабаа “ предавал онлайн репортаж за лекото трептене на земята, което се усети в северен Египет по време на земетресение, когато крадецът, каращ мотоциклет, сграбчил телефона му и отпрашил. Инцидентът е станал на мост в четвъртия по величина град в Египет Шубра Ал-Хайма.

Египетската полиция разгласи, че е арестувала обирджията, чието лице беше разкрито изцяло, защото телефонът продължавал предаването онлайн, без той да знае. Египетската прокуратура също подреди крадецът да бъде изправен пред съда. Прокурорът на страната съобщи в сряда, че мъжът ще бъде изправен пред наказателния съд на страната.

Допълва се, че на всичкото от горната страна мъжът е карал мотоциклет без маркировка и в насрещното придвижване. Новината се популяризира скорострелно в Египет, гледана от феновете на директното предаване със комбинация от комизъм и задоволство, че мъжът е бил заловен в крачка.

Кражбата с мотоциклет не е необичайност в столицата на Египет. След кражбата откраднатият телефон предава онлайн каращият мотоциклета, който пуши цигара, до момента в който се вози по автомагистрала. Рагеб, който нормално отразява провинция Калубия за вестника и уеб страницата на „ Ал Юм “, сподели, че първо се е опитал да преследва мъжа на мотоциклета, преди да ревизира дали предаването онлайн продължава, с цел да види самоличността му. Той сподели, че го е разпознал като човек, който е минавал около него единствено няколко минути преди този момент.

Видеото от случая може да видите тук:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР