Не очаквахме, че ще загубим евроизборите. Очаквахме, че ще повишим

...
Не очаквахме, че ще загубим евроизборите. Очаквахме, че ще повишим
Коментари Харесай

Зам.-шеф на ПГ на БСП сърдит, че Борисов обикаля България като "чудодейна икона"

Не чакахме, че ще загубим евроизборите. Очаквахме, че ще повишим вота си. Назад в годините Българска социалистическа партия доста пъти е губила избори, само че се успокоявахме с нарастване на мандатите или леко покачване на процентите. Сега обаче следва смяна. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов в утринния блок на Българска национална телевизия.

'Имаше нараснала интензивност от страна на премиера в последните 15-20 дни. Ние подадохме сигнал, че с държавни пари и защита, Борисов обикаля из страната като "чудодейна икона ". Но не желая да се оправдаваме, ще си понесем отговорността ", сподели още той.

"БСП беше единствената партия, която излезе с действителна политическа стратегия - "Визия за България " ", разяснява Проданов.

"Важен факт беше ниската изборна интензивност. Знак на митинг бяха и гласуванията за самостоятелните претенденти пред партиите в Народно събрание ", разяснява зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

"Първата петица от листата на Българска социалистическа партия влиза в европарламента, Сергей Станишев става от пети втори с преференции ", разкри Христо Проданов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР