Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това

...
Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това
Коментари Харесай

Обвинения за разврат! Какво става в парламента

Не, не желаеме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това се случва по силата на решението на Конституционния съд и по силата на некомпетентността на ръководещата коалиция. Отивайки на избори, няма по какъв начин да оставим КЕВР без ръководител.

Това съобщи националният представител от „ ИТН ” Ива Митева в един от последните работни дни на 47-ото Народно заседание, написа БГНЕС.

Вчера депутатите от енергийната комисия одобриха предлагането на " ИТН " да бъде върнат за ръководител на КЕВР Иван Иванов. Решението беше подкрепено от депутатите от Има Такъв Народ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Днес депутатите преглеждат и гласоподават решение за споразумяване на последствията от решението на Конституционния съд, оповестено в края на предходната седмица, с което бе оповестено за противоконституционно назначението на Станислав Тодоров отпред на енергийния регулатор.

Призовавам да подкрепите това решение и да отидем на избори спокойни, че не сме остави безпорядък в енергетиката, прикани Митева.

Преди 120 години проф. Стефан Киров, създателят на конституционната катедра в университета, приказва за този законодателен разврат, който сега следим в Народното събрание и това в действителност е срам, съобщи Митева, обръщайки се към Николай Ангов от Политическа партия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР