Не може от две седмици КСНС да не се свиква

...
Не може от две седмици КСНС да не се свиква
Коментари Харесай

Петков тотално побесня, скочи на Радев: Маските паднаха! Ако беше президент на място…

„ Не може от две седмици КСНС да не се привиква и да се крием на разнообразни места. Ако си президент на място викаш КСНС, служби, партии, сядаме, обсъждаме и излизаме, само че не. Това било работа на държавното управление, на премиера. Маските паднаха, омръзна ми от страхливци“. Това сподели министър председателят Кирил Петков от Брюксел. Днес там водачите на страните от Западните Балкани се събират на среща. Тя е основна за бъдещото участие на Северна Македония и Албания.

„ Не може да излизаш по малкия екран и да се биеш в гърдите, че ще направиш нещо и по-късно да блокираш работата на Външната комисия. Това е безспорна политическа измама. Ако толкоз се бият в гърдите, през днешния ден да отидат на комисия и по-късно да създадат кворум. Нали бяха доста постоянни и мощни? ”. Така Петков разяснява анулираната през вчерашния ден Външна комисия.

„ Темата за РСМ беше „мъглата“, която се спускаше в публичното пространство с една-единствена цел – да се разклаща държавното управление, с цел да се крадат милиарди“, разясни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР