Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на

...
Не мога да разбера как нашите евродепутати се делят на
Коментари Харесай

Слабаков: Няма да им цепя басма в ЕП

" Не мога да схвана по какъв начин нашите евродепутати се разделят на някакви фамилии?! Има едно семейство. Това е българското семейство. Всички други фамилии - довиждане, не ме интересува дали са леви, десни или централни... ". Това съобщи по Нова телевизия четвъртият в листата на Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков, прочут кинаджия с пиперлив си език.

Той даде обещание да гласоподава срещу всеки закон, който е антибългарски, тъй като това ще рече, че е и антиевропейски. " Нали сме едно семейство? ", добави Слабаков.

Няма да им разцепвам басма, закани се той още на Брюксел. " Те доста желаят да създадат федерация, с цел да може двете държавици Германия и Франция да ръководят всички останали и да им се слугува ", сподели още режисьорът. Заедно с него в студиото беше и третият в листата на войводите - депутатът Александър Сиди.

Сиди изясни, че Слабаков е в листата им, тъй като по главните тематики разбиранията им изцяло съответстват. Последния път - по време на полемиката за тактиката за ромите, където Слабаков се изказал много извънредно. " Аз се изричам извънредно, тъй като имам познати образовани и свестни роми и не желая някаква група хора да им петни целия етнос ", отсече Слабаков.

Той изиска и тежки санкции за родителите, които не пращат децата си на учебно заведение. Настоява това да стане престъпно закононарушение. И попита за какво в Истанбулската спогодба, където се пазят дамите и децата, няма нищо за отнемане на подрастващите от вървене на учебно заведение.

Като труженик на пушенето на публични места той даде обещание да се бори за това и в Европарламента. " Нямам изискване да приказвам нещо, което някой ми споделя. Ще приказвам каквото си мисля. Ще пуша, където си желая. Трябва да се пуши на всички места ", отсече Слабаков. И добави, че можело да изпуши една цигара в компанията на Жан-Клод Юнкер. Даже мислел да дойде  малкия екран с две разнообразни обувки, само че се отказал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР