Не мисля, че съм точно американски българин, аз съм си

...
Не мисля, че съм точно американски българин, аз съм си
Коментари Харесай

Павел Вълнев: Партията на е на Цветанов, всеки може да стане председател

" Не мисля, че съм тъкмо американски българин, аз съм си българин. По-скоро децата ми може да бъдат американски българи – родени в Америка от български родители. Това сподели зам.-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Павел Вълнев в предаването 120 минути по bTV, представен от novini.bg.

„ Отидох в Съединени американски щати с 300 $ в джоба, чистач съм бил, снабдител на пици, камиони сме карали с брат ми. Може би това, че сме били двамата е спомогнало да реализираме този триумф. Имам познати, които не съумяха. Ние продължихме. Имам бизнеси на разнообразни континенти, практикувам разнообразни неща. Най-известен е бизнесът ми с камиони - над 700 камиона и над 2000 ремаркета “, описа Павел Вълнев.

По думите му, с цел да задържиш тези хора, би трябвало да им даваш подобаващото заплащане. „ Печалбата ми е задоволителна, с цел да мога да си разреша всичко, даже и да спра да работя, мога да се занимавам с нещо, да дам част от силата си за една идея “, сподели още той.

„ Българите са извънредно апатични, не имат вяра на никого, обезкуражени са. Това ме тормози. Хората не би трябвало да се отхвърлят, а да имат вяра в смяната. Да излязат и да гласоподават за някоя от новите партии “.

„ Аз не съм желал да съм политически водач, желая смяна в страната. Не съм типичният политик, който приказва с шаблони, а споделям истината. Имам огромен бизнес, пребивавам на два континента, нямам упоритостите да съм водач на партия. Влизам в политиката, с цел да променим нещата. Моята концепция е да увлечем хора като мен, без значение дали са 100 или повече и тогава посоката на България ще бъде друга “, безапелационен е предприемачът.

„ Не единствено Павел Вълнев, всеки може да стане ръководител на партията. Това е една демократична партия. Умишлено се приказва за партията на Цветанов, а тя не е негова. Там има доста хора, които в никакъв случай не са били в политическа партия “, напомни Вълнев.

Той съобщи, че казусът в ГЕРБ и Движение за права и свободи е лидерският модел. „ Обграждат се с хора, които са лакеи и живеят в паралерен свят “, е мнението му.

„ През последните месеци направихме няколко обиколки на страната, видях болката в хората. Има политици от години, които не познават толкоз добре страната, колкото аз. Видях и чух проблемите на хората “, описа Вълнев.

„ Републиканци за България е единствената партия, която се пробва да направи нещо с българите в чужбина. Не може да имаме сполучливи хора в целия свят, а да не може да ги притеглим. Америка изсмуква мозъци от целия свят, ние не вършим нищо, с цел да ги върнем. Този развой е бил 30 години. Винаги съм се обграждал с по-умни хора от мен. Искал съм най-хубавият счетоводител и най-хубавият юрист да работят за мен. Тук е друго. Управляващите избират да не се обкръжават с умни хора “, зам.-председателят на партията.

Вълнев разяснява и тематиката с милиона, дарен на Политическа партия „ Републиканци за България “. „ Не подарявам този милион на Цветанов, а на една идея - да променим България. Имаме дълготраен проект. Затова сме създали хоризонтално покритие на страната и имаме над 120 офиса. По либерален метод хората си избраха локалните водачи за разлика от другите партии “, съобщи зам.-председателят на Републиканци за България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР