Не желае да нарушава ничие лично пространствоДали просто е срамежлив,

...
Не желае да нарушава ничие лично пространствоДали просто е срамежлив,
Коментари Харесай

Киану Рийвс не пипа жени

Не желае да нарушава ничие персонално пространство

Дали просто е свенлив, или желае да избегне възможни обвинявания в полов тормоз, около цялата холивудска нервност с придвижването #MeToo, само че е реалност, че артистът Киану Рийвс не допира дамите, с които се снима.

Благодарение на странния си табиет звездата от " Матрицата " бързо се трансформира в една от най-обсъжданите тематики в Туитър. Покрай премиерата на последния му филм - " Джон Уик " 3, почитателите се надпреварват да се снимат с него, само че даже и да приема, той въпреки всичко ги държи на известна отдалеченост от себе си.

" Маниерът " на артиста бива видян за първи път от Кемой Линдзи, който разгласява в Туитър няколко фотоси на Киану с негови почитателки, съпроводени от посланието: " Той не поема никакви опасности. " На всички фрагменти пръстите на Рийвс стоят на сантиметри от дамите, с които театралничи пред обектива, без да реализират досег с тях. Дори на фотоса с именитата певица Доли Партън, казусът не е по-различен.

И до момента в който едни са на мнение, че той не желае да се озове в обстановката на Харви Уайнстийн и Кевин Спейси, други са уверени, че 54-годишната холивудска звезда просто отдава почитание на нежния пол и не желае да нарушава ничие персонално пространство. " Точно по този начин би трябвало да бъде, в случай че не си сигурен, че дамата няма нищо срещу да я докоснеш. Киану дава образец на всички ни! ", разяснява негов почитател.

Дали въпреки всичко ще се откри дама, която да не желае ръката на Нео към талията си? Всичко е допустимо...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР