Не искам да обидя свекървата, като откажа да приема туршиите,

...
Не искам да обидя свекървата, като откажа да приема туршиите,
Коментари Харесай

Свекървата ни носи туршии

Не желая да обидя свекървата, като откажа да приема туршиите, които ни носи. След това ги мятам в боклука.

Туршиите са чудесна опция на пресните зеленчуци през студения сезон. Много хора чакат с неспокойствие роднините да им дадат няколко буркана с кисели краставички и домати.

Но аз всяко лято би трябвало да изхвърлям 50 буркана с туршия, които свекървата ни дава. Изхвърлях наличието от бурканите, измивах ги и ги връщах на свекърва си. Вече не си изгубвам времето за това и просто закупувам нови буркани и ги адресирам на свекървата, а нейните мятам в боклука.

Казвала съм им, че никой в нашето семейство не обича туршии. Свекърът, обаче, като че ли не чува и продължава да ни носи туршии.

Не желая да обидя майката на брачна половинка си, по тази причина одобрявам с признателност това, което ми дава и по-късно, го изхвърлям.

Случвало се е сама да ни донесе буркани с рейса. След едно от тези пътувания тя имаше проблеми с гърба, тъй като носенето на тежки буркани не е лесна задача.

Вижте още: Купихме си дом – една сбъдната фантазия

У дома имаше толкоз доста буркани тази година, че предложих на другари и сътрудници, само че никой не ги искаше.

Съжалявам за силата и времето, които свекървата пилее на вятъра за нас, само че какво би трябвало да направя? Ако се опитам да върна цялостните буркани, тя в никакъв случай няма да ми елементарни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР