Не говорим за no-makeup make up, а за тенденцията, която

...
Не говорим за no-makeup make up, а за тенденцията, която
Коментари Харесай

Алиша Кийс и нейната тайна за перфектен вид без грим

Не приказваме за no-makeup make up, а за наклонността, която става все по-популярна, отпред с Алиша Кийс – никакъв грим, даже и лек BB крем. Поп звездата, която през 2016 година се появи във фотосесия за албума си Here напълно естествена, без капчица грим, прегръща неподправената си хубост и споделя, че се усеща по-самоуверена от всеки път

Има ли потребност да изреждаме преимуществата на сходен избор? Кожата се усеща по-лека , по-чиста, дишаща и млада. Целувките са постоянно уместни, без значение дали другарски по бузата или буйни по устните, без терзание, че ще размажат червилото. Освен всичко друго, доста дами, които се вземат решение на сходна стъпка, признават, че се изисква храброст, която директно се отразява върху самочувствието. Да излезеш без грим, да отидеш на работа, на празненство и даже на първа среща в естествения си искра, е смело решение, което се отплаща с нараснала самокритика
               
on Feb 10, 2019 at 9:27am PST

Визията #nomakeup не трябва да се схваща като цялостна възбрана на грима . Споделям от персонален опит, че сходно на Алиша Кийс и аз си обичам червилата и. Вместо да считам цялостния макиаж за наложителна стъпка преди излизане обаче, си разрешавам свободата да нося каквото ми се носи – ярко червило без декор дьо загар и силует, очна линия и нищо повече, единствено лек молив за вежди. Гримът от обвързване се трансформира в креативен избор. 

Какво е нужно да знаем обаче, преди да се решим на такава стъпка? На първо място, грижата за кожата е най-важна . Правилното, ексфолиране и  за нашия вид кожа е наложително изискване, с цел да засияем в цялостния си искра. също не трябва да бъде подценена. 

Гримьорката на Алиша Доти споделя схващането, че същинската хубост стартира от вътрешната страна . Най-доброто, което можем да създадем за здравето на кожата си, е да се храним вярно, да сме постоянно хидратирани и да не загърбваме тренировките , били те и леки. Доброто кръвообращение, където идва на помощ придвижването, подхранва кожата, с цел да резервира тя еластичността и свежестта си. 
               
on Mar 2, 2017 at 8:48am PST

Друг трик, който Доти споделя, е ролята на нефритения масажор в ежедневния бюти обред. За да отстрани подпухналостта и да затвори порите, Доти употребява изстуден нефритен масажор върху кожата на Алиша. Ако още не сте се доверили на този тренд, в този момент е моментът да му дадете късмет - определено има причина да е толкоз известен. 

Здравият и юношески тип на кожата допълнете с добре подхранени мигли и прилежно завършени вежди . Ексфолирайте всекидневно устните, с цел да избегнете неприятния резултат на напуканата накъсана кожа и да им придадете естествено почервенял тип. Правилната също е от голяма важност – чистата, мека, добре поддържана коса ще добавя новия ви no make-up look, по тази причина инвестирайте в качествени артикули и прическа , която да подчертае естествената хубост на лицето.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР