Не е учудващо, че близо половината жени, участвали в запитване

...
Не е учудващо, че близо половината жени, участвали в запитване
Коментари Харесай

Повече „бъди“ и по-малко „правѝ“ или какво ще ни липсва най-много, когато остареем

Не е учудващо, че близо половината дами, взели участие в питане на уеб страницата FeedyTV, дефинират равнището на напрежението, който изпитват, сред приблизително и високо , а 40% от тях признават, че са на прага на прегаряне (или по този начин нареченото положение “burnout ”).

Безкрайните ни описи със задания, времето, което ни се желае да отделяме на околните ни хора, и напрежението от това да поддържаме добър външен тип ни карат непрекъснато да се раздаваме и реализираме повече. В напъните да се оправим с всичко това обаче пропущаме дребните огромни неща, които последователно губим с възрастта и един ден ще ни липсват.

Звучи тривиално и постоянно го пропущаме около ушите си, само че когато обаче го чуем от първо лице, няма по какъв начин да не ни повлияе. От това се възползва компанията Sanctuary SPA за своя рекламен план #LetGo, в който събира на едно място няколко възрастни дами. Пред камерата те споделят какво им липсва от младостта и биха трансформирали, в случай че можеха да върнат времето обратно.

Една от тях споделя: „ моето потомство беше това, което изгаряше сутиените си “, а друга довършва: „ само че нямаше заплаха ние самите да прегорим. “ Възрастните дами единомислещо признават, че не са сигурни дали биха се справили с напрежението и условията, които през днешния ден основават актуалните технологии. Нещата, които се оказват, че им липсват най-вече обаче, имат малко общо с тези, към които всеки се стреми и счита за значими в младостта си:

  • „ Ако в този момент бях млада, нямаше да имам лист с нещата, които да направя, а с тези, които да не правя. “
  •  „ Какво не бих дала за още някоя секунда да прегръщам бебетата си преди да пораснат. “
  • „ Бих си дала повече време да се любувам на нещата, които в този момент съзнавам, че са най-важни. “
  • „ Бих прекарала повече време в целувки за лека нощ, в сравнение с да си мисля, че на сутринта би трябвало да ставам рано. “
  •  „ Какво не бих дала за още 5 минути на дансинга, когато краката ми към момента можеха да ме устоят. “
  •  „ Повярвайте ми, в случай че в този момент бях млада, щях да прекарам повече време в това да бъда, в сравнение с да правя. “

Инфо: https://www.edna.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР