Не е нужно човек да е голям фен на работата

...
Не е нужно човек да е голям фен на работата
Коментари Харесай

Какво ли ще последва след 11 месеца и 16 дни

Не е нужно човек да е огромен почитател на работата на Кристофър Нолан , с цел да чака всеки идващ филм на режисьора с огромно неспокойствие. Просто тъй като той постоянно залага на зрелищни подиуми.
 Oppenheimer, Килиън Мърфи и присъединяване на артиста във кино лентата на Кристофър Нолан за Робърт Опенхаймер - един от основателите на атомната бомба
Килиън Мърфи ще изиграе един от основателите на атомната бомба

Oppenheimer ще бъде забавен филм

Още от края на предходната година знаем, че Нолан работи по Oppenheimer - филм за Робърт Опенхаймер, който е считан за един от бащите на атомната бомба. В неговата роля ще влезе един наш голям любим - Килиън Мърфи, а и останалата част от актьорския състав си е впечатляваща.

Става дума за Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър, Рами Малек и Мат Деймън. И всички те са се съгласили на нетипично за тях ниски възнаграждения, с цел да могат да работят с Кристофър Нолан.

Oppenheimer ще наблюдава основаването на Проект Манхатан, на чело на който е самият Опенхаймер. Целта е да бъде основано оръжие, от което всички да се опасяват. Така се " ражда " и атомната бомба. Към момента обаче не знаем кой знае какви детайлности към сюжета.

От предходната седмица обаче знаем, че къс тийзър на кино лентата се върти по кината преди прожекцията на " НЕ! " на Джорда Пийл. Едва през вчерашния ден, 28 юли, обаче от Universal взеха решение да споделят и в интернет въпросния тийзър. Интересното е, че той е под формата онлайн поточно предаване в YouTube.

От него виждаме черно-бели фрагменти на Килиън Мърфи като Робърт Опенхаймер, както и таймер отброяващ месеците, дните, часовете, минутите и секундите до събитие, за което все още не знаем нищо. Може да е до стартирането на атомната бомба, а може и до изобретяването ѝ. Или пък до премиерата на кино лентата. Но пък ясно е обещано да се разбере, че светът ще бъде изменен вечно.
 Рами Малек, Флорънс Пю и функциите им в Oppenheimer на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи
Актьорският състав на Oppenheimer стана още по-впечатляващ

Същинска атомна бомба от артисти

Цялата работа с таймера не ни изненадва доста, тъй като Кристофър Нолан обича да държи феновете напрегнат с назад преброяване. В очакване сме на повече детайлности и фрагменти в идните месеци. Oppenheimer би трябвало да се завърти по кината през юли 2023 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР