Не бих се кандидатирал за председател на ДПС, Мустафа Карадайъ

...
Не бих се кандидатирал за председател на ДПС, Мустафа Карадайъ
Коментари Харесай

Костадинов:Чакаме словото на Доган

Не бих се кандидатирал за ръководител на Движение за права и свободи, Мустафа Карадайъ си прави добре работата. Това съобщи пред bTV  членът на оперативното бюро на партията Камен Костадинов.  Според него Карадайъ има доверието на членовете на партията, а „ когато вървят нещата, не се вършат смени в тима “.

Гласуването за ръководител на Движение за права и свободи ще се организира на 26 април следващата година, за когато е планувана националната конференция на Движението.

Костадинов напомни,че обичайно в края на годината се чака почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган да изнесе слово пред висшите членове на партията. Неговите слова маркират бъдещето на страната и района, сподели Костадинов и съобщи, че това ще е единствено едно от многото събития, отдадени на 30-годишнината от основаването на Движение за права и свободи.

Той заяви, че Доган е в " в прелестна кондиция и положително здраве ". Двамата постоянно се виждали, само че обсъждали метафизичен, а не политически тематики. Той не се меси в политическото дребнотемие, сподели Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР