Не бих искала тези бебета; ако моите бебета се родят

...
Не бих искала тези бебета; ако моите бебета се родят
Коментари Харесай

Майка родила рядки еднояйчни близнаци със синдром на Даун (видео)

„ Не бих желала тези бебета; в случай че моите бебета се родят по този начин, щяха да бъдат дадени за осиновяване “, споделила една жена на майката. Но тя имала идеалния отговор за тази нетактична дама.

Еднояйчните близнаци са знамение сами по себе си. Такива раждания се случват три или четири пъти на 1000.

Савана Комбс, майка за първи път, научила, че носи близнаци. Тя и брачният партньор й били извънредно щастливи от мисълта, че ще се снабдят с две бебета.

Всичко вървяло добре с бременността и двойката научила, че чака девойки. Те обаче научили също, че и двете им еднояйчни близначки имат синдром на Даун.

В началото новината била шокираща, само че 23-годишната Савана скоро осъзнала, че това  значи единствено, че нейните девойки ще бъдат супер специфични. Тя нямала нищо срещу да се родят със синдрома. Разбира се, тя била наясно, че ще има хора, които няма да одобряват нейните бебета, само че това не я тревожело изключително.

„ Това е доста рядко, само че те са моите дребни скъпоценни камъни “, споделя гордата майка пред News4JAX.

След като девойките се родили, Савана и брачният партньор й Джъстин решили да споделят случката си в TikTok. Двете дребни хубавици, Кенади Рю и Макенли, имат редица почитатели в обществените медии, а майка им разгласява по-важните моменти от живота им.

В едно от видеата, които показа в TikTok, Савана разкрива по какъв начин лекарите са я посъветвали да прекъсне бременността си, тъй като възможностите нейните девойки да оцелеят са дребни, само че тя е решила да им даде късмет. И както се оказало, постъпила вярно.

Те са родени пет седмици прибързано и е трябвало да прекарат известно време в интензивно поделение. Днес те са на девет месеца и се развиват добре. Всъщност те са тъкмо като всяко друго бебе.

Те се назовават моно ди близнаци, което значи, че са имали свои лични торбички, само че са споделяли една и съща плацента, което значи, че са щели да се родят идентични “, изяснява Савана.

По принцип такива близнаци са доста редки. А в случай че се прибави и синдрома на Даун, то шансът е едно към 2 милиона.

„ Те имат усеща. Те имат туптящо сърце. Те знаят по какъв начин да приказват. Те знаят по какъв начин да вършат нещата, които вършиме вие. Те ще стигнат надалеч “, прибавя тя. „ Както споделих, може да е крачка обратно, само че те ще го създадат. “

Тя обича да демонстрира на света, че съществуването на синдром на Даун не значи безусловно, че животът на тези хора е повлиян по някакъв метод отрицателно.

Жената желае да осведоми всички, че хората с този синдром умерено могат да следват фантазиите си „ стига да вложат мозъка си в това “.

Разбира се, има хора, които разгласяват отрицателни мнения и съдят Савана, че е запазила бебетата си.

„ Не бих желала тези бебета; в случай че моите се бяха роди, щяха да бъдат напряко за осиновяване “, написа човек под един от видеоклиповете. Тази майка обаче имаше верния отговор за злобния човек. „ Казах, добре, че не са родени от теб, а са родени от мен. Бог знаеше какво прави, като дава тези бебета на верните родители, които биха ги обичали без значение от това “, отговори Савана.

Тези девойки са в действителност щастливи, че имат майка като Савана, която желае да увеличи осведомеността за синдрома на Даун и да научи света, че тези, които го имат, могат да водят благополучен и пълностоен живот, тъкмо като нейните два красиви ангела.

@savannahcombs1 Reply to @djhammy2 ♬ original sound – Down With The Ackerman Twins

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР