Не би трябвало училищата да бъдат затворени“, заяви в сутрешния

...
Не би трябвало училищата да бъдат затворени“, заяви в сутрешния
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов: Не може всяко дете, което кихне, да бъде вкарвано в изолатор

„ Не би трябвало учебните заведения да бъдат затворени “, съобщи в утринния блок на бТВ доктор Николай Брънзалов, заместител – ръководител на Българския лекарски съюз.
„ Ние се срещаме с едно зло “, съобщи той за и подсети по какъв начин и здравната система е имала компликации. „ Епидемията в учебните заведения ще се развие по този начин, както се разви в обществото. Нека да не забравяме, че при децата няма признаци. Учителите би трябвало да се пазят, а у дома всеки би трябвало да научи на хигиена детето си и да не го праща болно в учебно заведение “, съобщи доктор Брънзалов.
 Ръст на новите случаи на COVID-19 у нас, над 19 000 души са дали позитивна проба до момента Ръст на новите случаи на COVID-19 у нас, над 19 000 души са дали позитивна проба до момента
Броят на доказаните случаи на ковид в България се усили и като безусловно число, и като % на позитивни проби. За ден...
„ Тези приказки за втора вълна, трета вълна… Нека да се успокоим. България стои добре. И учебните заведения ще се научат. Не може всяко дете, което кихне, да бъде вкарвано в изолатор. Това дете е кихало и преди 2020 година “, сподели още заместник–председателят на БЛС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР