Наземните радарни станции “Зоопарк” за наземно разузнаване са ефективни средства

...
Наземните радарни станции “Зоопарк” за наземно разузнаване са ефективни средства
Коментари Харесай

Убийци на артилерия: Вижте работата в тандем между радара “Зоопарк” и САУ ВИДЕО

Наземните радарни станции “Зоопарк” за наземно разузнаване са ефикасни средства за битка с артилерията на съперника. Те освен засичат вражеските оръжия, само че и оказват помощ за провеждането контрабатарейни дуели.

Руското Министерство на защитата разгласява видео на взаимната работа на тези комплекси с съветските самоходни гаубици 2С19M2 "Мста-С " от най-новата трансформация.

“Зоопарк” са способни да дефинират позиции освен на самоходни или теглени на буксир оръдия, само че и на минохвъргачки, реактивни системи за залпов огън, като американската MLRS, както и на тактически ракетни системи, а по-късно да предават обозначенията на задачите както на самоходните пушки, по този начин и на РСЗО, в това число “Торнадо.”

Беше обявено, че такива радари могат да наблюдават работата на безпилотни летателни апарати, написа "Поглед инфо ".

Що се отнася до осъвременените “Мста-С” които неотдавна започнаха да влизат в армията, те са оборудвани с съвременна цифрова система за ориентиране и ръководство на огъня.

Техните 152 мм оръдия могат да поразяват цели на разстояние 29 км. В този случай скоростта на огъня доближава 10 снаряда в минута. На последните стратегически учения “Център” 2С19M2 сполучливо употребява управляеми снаряди “Краснопол”.

Бойното тегло на самоходните оръдия е 43,24 тона. Боеприпаси - 50 снаряда. Мощност на мотора -780 к.с. Максималната скорост по автомагистралата е 60 км/ч. Обхват на поход- повече от 600 км. Екипаж - 5 души.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР