Наясно сме, че българските политици са скромни хора, честни, неподкупни

...
Наясно сме, че българските политици са скромни хора, честни, неподкупни
Коментари Харесай

Да съберем помощи за дъщерята на Борисов и мъжа на Нинова!

Наясно сме, че българските политици са скромни хора, почтени, неподкупни и кардинални, само че през днешния ден към този момент сме все по-уверени в това от всеки път. Защото едновременно и водачът на ръководещите, и водачът на опозицията се оплакаха от тежката финансова обстановка в фамилиите си, подбудена несъмнено, от тяхната /на лидерите/ праволинейност.

Първа даде звук Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия. В телевизионна изява тя изясни, че брачният партньор и в действителност работи в "Лукойл”, само че в никакъв случай не е спонсорирал нейна акция или акция на партията. Нещо повече, половинката на Нинова бил елементарен началник на група "Контрол и метрология” във компанията, а заплатата му е по-малка даже от тази на един елементарен народен представител.

Е, това към този момент ни трогна съществено. Бива ли по този начин, брачен партньор на водача на опозицията, а пък по-беден от елементарен народен представител. На това му се вика национален човек!

Но несъмнено, водачът на ГЕРБ няма по какъв начин да бъде надминат по какъвто и да е метод и минути по-късно, на конференция в Евксиноград той описа по какъв начин фамилията му страда грубо, единствено и единствено да не бъде обвинен в шуробаджанащина.

Стана ясно, че дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, с цел да не бъде злепоставено името му. "Стои момичето, плаче и споделя: "Не мога “! Ако я пратя в частна компания, отпътува компанията. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”, обясни министър председателят нерадостната орис на щерката си.

Този факт пък напълно в действителност ни раздруса радикално. Как да не ожалиш Борисов, който по думите му свалил безработицата съвсем до нула, вдигнал заплатите до галактически, а пък не смее едната дъщеря да уреди на работа, да усети и тя безпределните богатства на българската стопанска система.

Е, по какъв начин да не възкликне човек: Дай Боже на всеки народ, такива скромни политици!

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР