Най-забавното шоу в ефира на NOVA събира осем популярни личности

...
Най-забавното шоу в ефира на NOVA събира осем популярни личности
Коментари Харесай

Нова доза забавление и осем знаменитости в “С Рачков всичко е възможно”

Най-забавното шоу в ефира на NOVA събира осем известни персони тази неделя. Готови за развлечение ще бъдат Маги Джанаварова, Златка Димитрова, Алекса Ерски, Деян Славчев – Део, Юлиан Вергов, Виктор Стоянов и обичаните Герасим Георгиев – Геро и Алекс Раева. Кое е общото посред им и за какво обичаният водещ Димитър Рачков ги назовава първенци, ще стане ясно от 20:00 часа по NOVA.

Неделното развлечение ще стартира със особено осъществяване от музикалната хала Маги Джанаварова, която ще вдигне публиката в залата на крайници. Малко по-късно слухът и музикалните й знания ще бъдат тествани с подводно певческо предизвикателство, в което ще си партнира с Део.

Звездните участници ще се впуснат и в музикалния “Baby Challenge ”, водени от най-хубавите хореографи до 4-годишна възраст. Победителят в четвъртия сезон на „ Игри на волята “ Алекса Ерски ще взе участие в ново рисково предизвикателство, което ще го завърти с главата надолу. На сцената ще се качи и специфичен посетител, с цел да му се притече на помощ.

Лудата стая ще гори от обич, а занимателният сюжет ще направи феновете посетители на една красива, само че безредна женитба. Семейните свади сред родителите на двамата влюбени ще доближат до лимит, в който събитието ще се трансформира в същинска злополука. Кои ще са двамата младоженци? Какво ще се случи по време на церемонията? – разберете тази неделя в „ С Рачков всичко е допустимо “ от 20:00 часа по NOVA.

Следете, формалния и профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР