Най-високопоставеният републиканец в Комисията по външна политика към Камарата на

...
Най-високопоставеният републиканец в Комисията по външна политика към Камарата на
Коментари Харесай

Републиканци призовават Байдън: Време е за по-решителен отпор срещу агресията на Русия!

Най-високопоставеният републиканец в Комисията по външна политика към Камарата на представителите на американския Конгрес - Майкъл Макфол и редица други законодатели от Републиканската партия се обърнаха към държавния секретар Антъни Блинкън с обръщение, в което приканват администрацията на президента Джо Байдън към по-решителни дейности за въздържане на продължаващата съветска експанзия против Украйна, заяви VoA.

Те насочат рецензии към редица решения на администрацията, в това число за газопровода " Северен поток 2 ". Според тях позицията на администрацията ускорява позициите на режима на Владимир Путин и подкопава доверието на съдружниците и сътрудниците на Съединени американски щати.

" Съединените щати би трябвало да вършат повече, с цел да показват недвусмислена поддръжка за териториалната целокупност и суверенитета на Украйна. Опасяваме се, че алтернативата на това е продължаваща уязвимост на администрацията, която ще докара до още по-разюздана съветска експанзия. " - се споделя в документа.

В писмото се упорства също да се усили помощта за Киев в областта на сигурността.

Авторите на документа приканват администрацията да сплоти европейските съдружници за отпор против путинския режим и неотложно да координира наказания срещу съветски държавни компании, в това число " Газпром ".

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР