Най-великият български футболист Христо Стоичков отправи призив към привържениците на

...
Най-великият български футболист Христо Стоичков отправи призив към привържениците на
Коментари Харесай

Стоичков отправи призив към феновете на ЦСКА

Най-великият български футболист Христо Стоичков насочи апел към последователите на ЦСКА. " В бранш „ Г “ идете и ЦСКА подкрепете ", написа Стоичков във Facebook часове преди дербито против Левски.

Срещата е през днешния ден на стадион " Васил Левски " от 16:30 ч. Освен че ще покаже до каква степен да стигнали в развиването си двата столични отбора, това ще бъде и един самобитен треньорски двубой сред Стойчо Младенов и Станимир Стоилов.

След завръщането им упованията на почитателите са огромни. Младенов към този момент съумя да класира ЦСКА в Лигата на конференциите, до момента в който при Левски обстановката е много по-сложна, а самият Стоилов неведнъж съобщи, че футболистите не са в добра кондиционна форма. Същевременно управлението и последователите на " Левски " разчитат, че тимът бързо ще поеме в вярната посока, въпреки че Стоилов предизвести, че е нужно време.

Заради дербито се вкарва краткотрайна организация на придвижването в неделя на Национален стадион „ Васил Левски”, оповестиха от пресцентъра на Столична община. От 10.00 до 18.00 часа на 26.09.2021 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието както следва:
- на моста пред Национален стадион „ Васил Левски”;
- на ул. „ Ген. Гурко “ сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР