Най-важното качество, което моделите трябва да притежават, не е красотата

...
Най-важното качество, което моделите трябва да притежават, не е красотата
Коментари Харесай

Тайното оръжие на супермоделите

Най-важното качество, което моделите би трябвало да имат , не е хубостта (защото тя е прекомерно релативно понятие), а да са податливи на трансформации. Лесно да се трансформират в един или различен облик.

Но доста от тези, които имат това качество, си наподобяват по друго - влечението към една и съща дреха. И то не някоя маркова и отличителна, а най-обикновен бял потник .

 Снимка 372834

Именно той е в основата на летния дрешник на не една и две хубавици, които сме привикнали да виждаме на стилния подиум. Но, наситили се на всевъзможни екстравагантни дизайнерски хрумки, в всекидневието си те се разхождат повече от семпло облечени.

И доста добре знаят, че белият памучен потник е 10 от 10 за горещите летни дни . Не можем да не си признаем, че и него откраднахме от мъжкия дрешник, само че считаме, че ни е простено. Особено откакто имаме утвърждението на Бела Хадид и компания.

Още при започване на 90-те белият потник се трансформира за запазена марка на доста настоящи тогава манекенки, като Синди Крауфорд, написа Vogue. Причините да обичат семплата дреха са няколко.

Публикация, споделена от Studio Emilie Albertini (@studioemiliealbertini) на Юли 30, 2018 в 7:46 PDT

Първо, те са на пръв взор съвършени и каквото и да облекат, все им отива. Второ, по този начин акцентът не е върху това какво нося т (както е на ревю), а върху тях самите. Трето - белият потник е цялостна диаметралност на екстравагантните тоалети, които разхождат на подиума.

 Тенденция назаем: изрязан топ
Тенденция назаем: изрязан топ

Време е да покажем плът

Ако тези аргументи не са годни за нас и не са в положение да ни накарат да заложим на техния избор, то ето още една. Белият потник е идеалната основа на доста визии и ни дава свободата да опитвам както при комбинирането на облекла, по този начин и при избора на аксесоари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР