Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов

...
Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов
Коментари Харесай

От първи приятели до смъртни врагове: Карамазов жестоко скаран със Захари Бахаров!

Най-успешното трио в театралните среди – Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров, дефинитивно към този момент е в историята, научи HotArena.

Няколко години тримата бяха неразделни, основаха си лична компания и направиха няколко постановки, с които обикаляха страната.

„ Трите мечки “, както стана известно триото, жънеха нечуван успех  на театралната сцена, без значение, че билетите за спектаклите им костваха малко повече от тези за щатните постановки.

Режисьори заливаха триото с оферти за нови текстове, а критици им предвиждаха блестящо бъдеще. Но розовият балон на Вергов, Карамазов и Захари се спука. Изведнъж на афишите за постановките започнаха да се появяват други артисти на мястото на Бахаров, като Владо Пенев и Герасим Георгиев – Геро, писа „ Галерия “.

В основата на разпадането на „ Трите мечки “ е тежък спор сред Карамазов и Бахаров . Според хора от театралните среди двамата се скарали за пар и. Захари почнал да гледа на постановките повече като средство за трупане на финикийски знаци, в сравнение с като на изкуство. Карамазов считал театъра като средство за духовно обогатяване, а не като метод за финансова облага.

Втората причина било държанието на гологлавия артист. Мнозина негови сътрудници настояват, че самочувствието му доста се вдигнало и той нерядко си разрешавал да се държи пренебрежително даже с сътрудниците си Карамазов и Вергов. И последните двама имали такова, с покритие, и изрично не разрешавали Захари да се прави на освен това от тях.

В последна сметка Владо бил смъртно афектиран на Бахаров и даже го е премахнал от всичките си профили в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР