Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова създаде NL 4 YOU“. Вече

...
Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова създаде NL 4 YOU“. Вече
Коментари Харесай

НиЛо стана бизнесдама, ето какво предлага на пазара

Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова сътвори „ NL 4 YOU “. Вече е направила място на своята „ рожба “ в обществените мрежи, както и специфичен уеб страница. Всички те ще стартират да действат напълно скоро.

А какво тъкмо предлага  марката на Ни Ло? Първоначално половинката на Ники Михайлов ще започва с бански костюми, кройките на които са построени по нейни хрумвания. Със сигурност всеки един модел от тях ще бъде ултра секси, защото самата дума „ секси “ е синоним на Николета Лозанова. Първият продукт е розов бански от две елементи, който е интерпретиран много автентично - хем съставлява обособени половинки, хем е цялостен.

Ето какво написа брюнетката в нета, с цел да показа новото си начинание:

„ Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и тропот, както единствено аз го мога....обожавам да виждам евентуални съпернички, секси и забележителни. С тази мотивация сътворих и първата си сбирка бански костюми, авторска, заредена с доста пристрастеност. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е единствено и само един - @nl.for.you! Are you ready?! ”

Източник Хот Арена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР