„Най-тежките сценарии са избегнати – масово увеличение на разходи или

...
„Най-тежките сценарии са избегнати – масово увеличение на разходи или
Коментари Харесай

Панев: Най-тежките сценарии са избегнати

„ Най-тежките сюжети са избегнати – всеобщо нарастване на разноски или понижение на доходи по Данък добавена стойност с диференцирани ставки за плодове зеленчуци и така нататък няма да има такива диференцирани ставки.” Това заяви в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът от Демократична България Владислав Панев, член на Бюджетната комисия в Народно събрание.

„ Мисля, че актуализацията на бюджета е задоволително уравновесена с оглед опциите на страната,” уточни Панев. Той подсети, че ситуацията е мъчно в целия свят. И че държавното управление прави оптималното.

На въпрос ще бъде ли обезщетен бизнесът Панев отговори, че обезщетенията ще продължат, само че няма да е закрепено в закон. " Тъй като това значително ще предопредели възможни загуби на държавните, и освен държавните, енергийни компании. "

По отношение настояването за покачване на заплатите в Селскостопанската академия, той разяснява, че е доста евентуално това да се гласоподава. А за механизма за поддръжка на семействата с 25 ст. за гориво сподели: " Национална агенция за приходите би трябвало да е подготвена по какъв начин тъкмо ще бъдат отпускани тези 25 ст. Не е работа на депутатите, а на Национална агенция за приходите и изпълнителната власт. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР