Най-странната птица в попфолка - Луна, също напира за танцьорка.

...
Най-странната птица в попфолка - Луна, също напира за танцьорка.
Коментари Харесай

Натали Трифонова влиза в „Денсинг Старс“ 5?

Най-странната птица в попфолка - Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя загатна за това с обява в обществените мрежи. „ Искате ли ме в „ Денсинг Старс "? Знаете, че аз върша шоуто. Знаете, че аз подвигам рейтинга Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас и не ви обича повече от мен ”, написа тя на страницата си във фейсбук. Продуцент на предаването, както на предходните два сезона, ще е Нико Тупарев, който постоянно залага на някогашната кандидат-президентка. Два пъти я е вкарвал във „ ВИП Брадър ”, заел я е и в „ Черешката на тортата ”, нищо чудно да й откри място и на дансинга. Едва ли някой ще види в това демонстрация на добър усет, само че пък провокацията може в действителност да му вдигне рейтинга.

 

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, досегашната тийнидолка Гери-Никол, която в последно време не е доста дейна на сцената и треньорката в „ Гласът на България " Дара. От нея и от Гери се чака доста положително показване.

 

С мъжете обичайно е по-сложно, защото не всички са мощни в танците, с изключение на гръцкото сиртаки след приложимост на алкохол. За бъдещи танцуващи звезди се спрягат Папи Ханс, първият „ Ерген " в Би Ти Ви Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е много наедрял за танцьор, само че с прословутото си възприятие за комизъм сигурно ще успее да трансформира дефекта в резултат и да сътвори въодушевление на феновете. Преди дни бащата на пухкавия синоптик си отиде, само че това най-вероятно няма да го спре да танцува в ефира. Преди години едрият Люси Иларионов имаше изяви в предаването и се справяше сносно с танците макар непотребните си килограми.

 

Говори се, че Иво Димчев също можело да взе участие в шоуто на Би Ти Ви. Той към този момент има присъединяване в „ Черешката на тортата ” при Нико Тупарев и от дълго време е дал поръчка, че е отворен за оферти и за други тв стратегии. Най-голямо предпочитание имаше да влезе в „ Като две капки вода “, само че все още, в който го разгласи, към момента не се говореше за „ Денсинг Старс ”. Димчев в този момент живее в Съединени американски щати и е възнамерявал концерти там до 16 февруари. Ако стартът на шоуто е след тази дата, ще има опция да се върне у нас, с цел да взе участие в него.

 

Кои ще са водещите?

Първоначално се спрягаха Алекс Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев, и Калин Сърменов, който беше неин сътрудник във втория. Продуцентът и актрисата са работили дружно и в „ Биг Брадър ” и първия сезон на „ Игри на волята ”, тъй че няма да е изненадващо още веднъж да се съберат в общ план. Само че се приказва, че Алекс била любимка и за различен план в Би Ти Ви – „ Аз обичам България ”, който беше измъкнат от Нова телевизия.

 

Другата опция, която се разисква, е водещ за стане спечелилият в първия сезон на танцовото съревнование Орлин Павлов. Той е доста подобаващ за сходна позиция, а за негова партньорка до неотдавна се спрягаше Александра Богданска. В последно време Би Ти Ви се пробва да наложи лицето й в ефира си и най-вероятно това е подготовка за непрекъсната изява на манекенката там.

 

Само че има и по-подходяща кандидатка – актрисата Виолета Марковска, която тази седмица изплува от нищото в ефира на „ Преди обед “, откакто с години не се беше изявявала на екран. Тя беше в директна конкуренция с Орлин за успеха в първия сезон на предаването. Неин сътрудник бе Наско Месечков, с който на финала останаха втори. После Вили направи положително усещане в роля в комедийния сериал „ Столичани допълнително “. Тази нейна изява бе последвана от брак и майчинство, а заниманията й с йога последователно изместиха актьорската работа. Нищо чудно обаче да е получила покана да води „ Денсинг Старс “ с Орлин Павлов и пръст в това да има новият програмен шеф на Би Ти Ви Апостол Пенчев.

Той бе началник на малкия екран тъкмо когато потегли „ Денсинг Старс “ с Вили и Орлин като основни настоящи лица.

 

Танцовото предаване до момента е имало 4 сезона в родния ефир. Първият и вторият бяха в Би Ти Ви надлежно през 2008 и 2009 година Продуцент бе Слави Трифонов. След това Нико Тупарев направи два сезона за Нова тв – през 2013 и 2014 година До старта на идния сезон 5 остава най-малко месец, а диалозите с възможните участници в него не престават, тъй че са вероятни всевъзможни промени.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР