Най-скъпоплатеният футболист на Арсенал Месут Йозил изглежда изключително близо до

...
Най-скъпоплатеният футболист на Арсенал Месут Йозил изглежда изключително близо до
Коментари Харесай

Йозил е една стъпка по-близо до Фенербахче

Най-скъпоплатеният футболист на Арсенал Месут Йозил наподобява извънредно покрай прекосяване в турския гранд Фенербахче. Според вестник „ Мирър”, който се базира на турски източници, мениджърът на „ топчиите” Унай Емери е дал разрешението си 30-годишният състезател да премине чартърен в истанбулския клуб.

През предишния сезон Йозил стори прекомерно малко, с цел да оправдае рекордната си заплата в клуба. Вече седмици след изгубения край на Лига Европа (1:4 против Челси) се твърди, че връзките сред германеца и наставника са се влошили доста.

През предишния сезон Йозил записа едвам 24 мача във всички шампионати или другояче казано - реализира втората най-ниска численост в 6-те си години при Арсенал. Със сигурност почитатели и експерт чакаха много повече от състезател, който получава по 350 хиляди паунда на седмица.

Сега пред Йозил се разкрива една нова опция и тя е обвързвана с Фенербахче, който през предходната акция приключи на разочароващото 6-о място. Явно „ фенерите” ще стягат сериозна селекция. Турският публицист Фатих Доган разкри: „ Президентът на Фенербахче Али Кодж прави всичко допустимо, с цел да го притегли. Клубът се пробва да откри спонсори, които да покрият заплатата на играча и трансферната сума по наема. Работи се по въпроса. Мисля, че нещата вървят сносно. Точно в този миг възможностите за договорка са 50-51 %.”

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР